|
|
Registros recuperados : 213 | |
121. | | BENEVIDES, S. D.; GARRUTI, D. dos S.; LAGUNA, L. E.; EGITO, A. S. do; SANTOS, K. M. O. dos; DELIZA, R.; QUEIROGA, R. de C. R. do E. Características sensoriais e aceitação de queijos caprinos como incentivo ao consumo de derivados de leite de cabra no Brasil. Cadernos de Ciência & Tecnologia, v. 38, n. 2, e26818, 2021. Título em inglês: Sensory characteristics and acceptance of caprine cheese as an incentive to the consumption of goat milk products in Brazil. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Unidades Centrais. |
| |
122. | | CORREIA, J. O.; BURITI, F. C. A.; ROSA, L. O. L.; CABRAL, L. M.; SANTOS, K. M. O. dos; SILVA, C. M. Comportamento de culturas de bifidobactérias na presença de hidrolisado proteico de soro de leite. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais... Gramado: SBCTA Regional, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
123. | | SANTOS, K. M. O. dos; BOMFIM, M. A. D.; VIEIRA, A. D. S.; BENEVIDES, S. D.; SAAD, S. M. I.; BURITI, F. C. A. Dietary manipulation and addition of Bifidobacterium animalis for the production of a probiotic conjugated linoleic acid-enriched caprine coalho cheese. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 10., 2010, Recife. Technological development and associative attempts to a sustainable small livestock production: annals. Little Rock: IGA, 2010. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
125. | | BARCELOS, S. C. de; OLIVEIRA, I. C. S. de; EGITO, A. S. do; BENEVIDES, S. D.; SANTOS, K. M. O. dos. Desenvolvimento de queijo cremoso caprino potencialmente probiótico. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA CAPRINOS E OVINOS, 2., 2013, Sobral. Resumos... Sobral: Embrapa Caprinos e Ovinos, 2013. p. 16-17. (Embrapa Caprinos e Ovinos. Documentos, 109). Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
126. | | TONUCCI, L. B.; SANTOS, K. M. O. dos; FERREIRA, C. L. de L. F.; RIBEIRO, S. M. R.; OLIVEIRA, L. L. de; MARTINO, H. S. D. Gut microbiota and probiotics: Focus on diabetes mellitus. Critical Reviews in food Science and Nutrition, v. 57, n. 11, p. 2296-2309, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
127. | | FREIRE, F. C.; ADORNO, M. A. T.; SAKAMOTO, I. K.; ANTONIASSI, R.; CHAVES, A. C. S. D.; SANTOS, K. M. O. dos; SILVIERI, K. Impact of multi-functional fermented goat milk beverage on gut microbiotain a dynamic colon model. Food Research International, v. 99, p. 315-327, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
129. | | OLIVEIRA, J. da S.; SANTOS, K. M. O. dos; VIEIRA, A. D. S.; FERREIRA, K. S. de M.; BURITI, F. C. A.; TODOROV, S. D. Estudo da suscetibilidade a antibióticos de Enterococcus spp. nativos isolados de amostras de queijos de coalho artesanais do Ceará. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 26., 2011, Foz do Iguaçu. Resumos. Foz do Iguaçu: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2011. Resumo: 885-1. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
130. | | PAULA, C. M. DE; SANTOS, K. M. O. dos; OLIVEIRA, L. S.; OLIVEIRA, J. DA S.; BURITI, F. C. A.; SAAD, S. M. I. Fat substitution by inulin in goat milk ice cream produced with cajá (Spondias mombin) pulp and probiotic cultures: influence on composition, texture, and acceptability among consumers of two Brazilian regions. Emirates Journal of Food and Agriculture, v. 32, n. 2, p. 140-149, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
131. | | SANTOS, K. M. O. dos; BURITI, F. C. A.; EGITO, A. S. do; MOREIRA, R. A.; BENEVIDES, S. D.; LAGUNA, L. E. Obtenção de bebida láctea probiótica a partir de soro e leite de cabra, polpa de frutas cultivadas no semiárido e galactomananas extraídas de vegetais do bioma caatinga. In: SIMPÓSIO SOBRE INOVAÇÃO E CRIATIVIDADE CIENTÍFICA NA EMBRAPA, 2., 2010, Brasília, DF. Anais... Brasília, DF: Embrapa, 2010. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
132. | | BRITO, L. F. de; CORREIA, J. O.; BURITI, F. C. A.; ROSA, L. O. L.; SANTOS, K. M. O. dos; SILVA, C. M. Multiplicação de bifidobactérias em meio contendo hidrolisado proteico de soro de leite e plaqueamento por semeadura em ágar mrs com cisteína. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 26., Belém, Pará, 2018. O Uso consciente da biodiversidade: perspectivas para o avanço da ciência e tecnologia de alimentos. Anais... Belém: SBCTA, 2018. E-pôster Ref. 4016. CBCTA. 13 a 16 de agosto. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
134. | | SANTOS, K. M. O. dos; BOMFIM, M. A. D.; VIEIRA, A. D. S.; BENEVIDES, S. D.; SAAD, S. M. I.; BURITI, F. C. A.; EGITO, A. S. do. Probiotic caprine Coalho cheese naturally enriched in conjugated linoleic acid as a vehicle for Lactobacillus acidophilus and beneficial fatty acids. International Dairy Journal, v. 24, n. 2, p. 107-112, Jun., 2012. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
Registros recuperados : 213 | |
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Soja. Para informações adicionais entre em contato com valeria.cardoso@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
09/06/1993 |
Data da última atualização: |
15/05/2007 |
Autoria: |
KRZYZANOWSKI, F. C. |
Título: |
Soybean seed technology and production. |
Ano de publicação: |
1989 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONFERENCIA MUNDIAL DE INVESTIGACION EN SOJA, 4., 1989, Buenos Aires. Buenos Aires: AASOJA, 1989. |
Páginas: |
p. 92. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Nearly all of the soybean seed planted must be produced and marketed on an annual basis due its uncertain quality and short longevity. The production of high quality sed requires a high level of management and technical knowledge considering: environmental conditions during maturation and harvesting production itself, harvesting, processing, storage and seed quality control. Unfavorable environmental condition during seed production mainly on matration and harvesting stages may lower seed quality to unacceptable level prior to harvest. The development of cultivar whose seeds are less susceptible to environmental stress has now a high priority on soybean breeding programfor tropical and subtropical areas also the standardization of seed physiological test (vigor) techniques which associated to seed pathology evaluation will provide a useful tool to the seed industry to screen high quality seed lots for marketing purposes. |
Palavras-Chave: |
Armazenagem; Brasil; Fungus; Parana; Production; Quality; Seed; Soybean; Test; Teste; Tetrazolio. |
Thesagro: |
Fungo; Melhoramento; Produção; Pureza; Qualidade; Semente; Soja; Tecnologia. |
Thesaurus NAL: |
Brazil; breeding; purity; storage; technology; tetrazolium; vigor. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01961naa a2200445 a 4500 001 1466177 005 2007-05-15 008 1989 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aKRZYZANOWSKI, F. C. 245 $aSoybean seed technology and production. 260 $c1989 300 $ap. 92. 520 $aNearly all of the soybean seed planted must be produced and marketed on an annual basis due its uncertain quality and short longevity. The production of high quality sed requires a high level of management and technical knowledge considering: environmental conditions during maturation and harvesting production itself, harvesting, processing, storage and seed quality control. Unfavorable environmental condition during seed production mainly on matration and harvesting stages may lower seed quality to unacceptable level prior to harvest. The development of cultivar whose seeds are less susceptible to environmental stress has now a high priority on soybean breeding programfor tropical and subtropical areas also the standardization of seed physiological test (vigor) techniques which associated to seed pathology evaluation will provide a useful tool to the seed industry to screen high quality seed lots for marketing purposes. 650 $aBrazil 650 $abreeding 650 $apurity 650 $astorage 650 $atechnology 650 $atetrazolium 650 $avigor 650 $aFungo 650 $aMelhoramento 650 $aProdução 650 $aPureza 650 $aQualidade 650 $aSemente 650 $aSoja 650 $aTecnologia 653 $aArmazenagem 653 $aBrasil 653 $aFungus 653 $aParana 653 $aProduction 653 $aQuality 653 $aSeed 653 $aSoybean 653 $aTest 653 $aTeste 653 $aTetrazolio 773 $tIn: CONFERENCIA MUNDIAL DE INVESTIGACION EN SOJA, 4., 1989, Buenos Aires. Buenos Aires: AASOJA, 1989.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
|
Nenhum exemplar cadastrado para este documento. |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|